Story's Graanmaalderij staat op 12 juni 2015 op de jaarmarkt in Beesd

We gaan de markt op!

Om onze winkel en artikelen/producten nog meer te promoten staan we vrijdag 12 juni 2015 op de traditionele jaarmarkt in het centrum van Beesd.                                                We staan er met o.a.: Italiaans Keramiek, Fairtrade sieraden van Culture Mix, waddendelicatessen, boerenkaas, beeldjes en wat er nog bijkan, kom aan en laat u verrassen.

De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Parkeergelegenheid is er voldoende in de nabije omgeving en is natuurlijk zoals altijd in Beesd GRATIS.

 Er komen meer dan 120 kramen langs het rondje Voorstraat- Kerkstraat- Middenstraat en Beukenstraat . De diverse marktkooplieden zullen hier weer hun diverse waren aan de man proberen te brengen. Ook de ondernemers van Beesd zullen zich niet onbetuigd laten en ook hun waren extra aantrekkelijk naar voren brengen. Daarnaast zal een aantal standwerkers op ludieke wijze hun waren demonstreren en natuurlijk verkopen. 

In tegenstelling tot andere markten mag de markt in Beesd zich al jaren verheugen in een grote opkomst van marktkooplieden en publiek. Hierdoor is het als vanouds een markt waar het voor oud Beesdenaren een gezellig weerzien is en voor de niet Beesdenaren een gezellig uitje met vele ludieke momenten.  

Tot ziens